måndag 14 mars 2011

Wagamama

Wagamama ligger på klarabergsviadukten 65, vid centralstationen i Stockholm. 
Vi tänkte att vi skulle prova på stället innan vi gick på andra publikrep av Hair på Stadsteatern.









Bergman sitter inne på Wagamama och fotar Borén... 



...som står utanför och fotar Bergman.















På Wagamama gör dom så att de serverar all mat så fort den är fördiglagad. Så när man beställer olika rätter kan dom serveras lite i osynk.
Personalen har små elektiska apparater som dom skriver på, som skickar beställningen till köket direkt, så dom kan börja laga maten så fort gästen beställt.
















Servitriserna skriver beställningsnumret direkt på papperstabletten - antagligen för att de med en gång ska kunna se vilken gäst det är som har beställt vad, när dom kommer med maten.
Inte så dumt.







Vi beställde båda Goyza.
Bergmans var vegetariska och Boréns var fyllda med kött. Till det fick vi en liten dippsås.











Till varmrätt valde Bergman vegetarisk Yasai chili men - Fullkornssobanudlar med wokad zucchini, rödlök, friterad tofu, svamp, paprika och sockerärtor i wagamamachili men-sås.







Borén valde Chicken chili men - Sobanudlar med wokad marinerad kyckling, zucchini, rödlök, svamp, paprika, sockerärtor i wagamamachili men-sås.
























Efter maten kände vi att vi nog ville ha lite dessert, vilket inte är så vanligt. 
Vad skulle du välja?


Borén valde Chocolate Fudge Cake.







Bergman valde kokosglass med mangosås och rostade kokosflarn.














Borén gav Wagamama 4,0 på Judy Skalan.




Bergman nöjde sig med 3,1




Slutet gott allting gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar